Ruilen en retourneren – BRILOPENGAAN

Ruilen en retourneren

Hoe werkt ruilen of een retour?

We verwachten het natuurlijk niet maar het kan altijd een keer voorkomen dat je niet tevreden met je bestelde product en dat je hem wil om ruilen of dat je gewoon je geld terug wilt.

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

RETOUR FORMULIER! 

Retouradres:

BRILOPENGAAN.NL

RIJKSSTRAATWEG 118

2988BL RIDDERKERK